om oss

 

Blue Planet Management

Unga som bolag men erfarna i kompetens. Blue Planet Management startades tidigt 2019 där grundarna hade sedan tidigare egna bolag och lång erfarenhet från entreprenad i roller som ombud, projektledning, projekteringsledning och byggledning. 

Med den erfarenheten från entreprenadsidan är vår vision nu att ge våra kunder dom bästa förutsättningarna och beslutsunderlagen i dom projekt vi är involverade som samarbetspartner i såväl utvecklingsprocess och ekonomistyrning.

Våra värderingar

Spetskompetens

Vi arbetar med hög kompetens och med stor lyhördhet och engagemang för kundens behov. Vi har flera medarbetare med lång erfarenhet inom kontor, köpcentrum, restauranger, skolor, vårdanläggningar, offentliga och kulturhistoriska byggnader.

Engagemang

För att på kort och lång sikt nå våra mål och kundens mål anser vi på BPM att engagemang är ett nyckelord, detta innebär att vi eftersträvar ett gott samarbete där kommunikation är en avgörande drivkraft. Det är ingen myt att engagemang är nyckel till framgång, ju mer engagemang vi tillför ett projekt desto bättre resultat  kommer vi att uppnå. Vi är därför väldigt måna om att investera i tid och energi till våra kunder för att skapa ett arbetssätt som är baserat på tillit.

nytänkande

Den digitala revolutionen har lett till att vi kan jobba på ett helt annat sätt än för bara 10 år sedan. Vi på Blue Planet Management har anammat detta men förstår samtidigt att vi bara sett början av denna utveckling och vill vara betydande för att driva utvecklingen vidare.

För oss är det viktigaste att utvecklingen leder till nytta. Det krävs kraft och engagemang för att driva en utveckling. Vi tror på att förstå vad vi vill utveckla och kontinuerligt implementera det i vårt systematiska sätt att arbeta. Det finns idag mycket bra verktyg på marknaden, bristen är förståelsen för dess nytta och integrationen mellan systemen.

 

VD har ordet.

Blue Planet Management har nu lagt sitt andra år bakom sig, och jag kan konstatera att vi trots ett år med pandemi där många verksamheter tvingats dra ner eller stänga gjort ett ytterligare bra år med goda leveranser till våra kunder, fördubblat antal anställda och ökat vår omsättning. Att vara ett lönsamt företag är något vi är stolta över, det är en förutsättning för att kunna fortsätta vår utveckling.

Vår styrka är vår personal, deras kompetens och erfarenhet som stämmer överens med de högt uppsatta krav och mål som vi på Blue Planet Management har på vår organisation. Vi upplever att vi har fått en stark position i marknaden och behöver fler duktiga medarbetare, så tycker du att beskrivningen ovan stämmer in på dig och dina värderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Vi på Blue Planet Management vill utveckla verksamheten på lång sikt. Våra framgångar är beroende av vår förmåga att lyssna på våra kunder och medarbetare.

Hans Westerholm

VD – Blue Planet Management

Blue Planet Management

Vi ser helheten i projektet med fokus på både utformning, bygg, klimat, energieffektivitet och drift.

Skapad av: Roz Hakim

FÖLJ OSS

Organisationsnummer:

559198-7739
Godkänd för F-Skatt